Zásady profilování ekonomických subjektů - Šlégrová, Hana
Transformácia štátnej štatistickej služby. Zavádzanie medzinárodných pravidiel do štatistickej praxe. Definícia základných pravidiel a hlavných postupov pri uskutočňovaní profilovania. Pojem a účel profilovania. Štandardné štatistické jednotky definované v EÚ. Požiadavky EÚ na používanie štatistických jednotiek. Výber a postup pri profilovaní ekonomických subjektov.