Zladiť politiku a odbornosť - Husár, Jaroslav
Definícia netto zahraničných investícií. Makroekonomická identita. Úloha úrokovej miery pre rovnováhu na trhoch tovarov a služieb a finančných trhoch. Chápanie pojmu malé otvorené hospodárstvo.