Interpretácia vykázaného ratingu krajiny - Oberhauser, Ján Artur
Charakteristika a význam ratingu v medzinárodnom meradle. Kategórie politického rizika krajiny podľa americkej agentúry International Business Communications. Symboly úrovne bezpečnosti úverov podľa renomovaných ratingových agentúr Standard & Poor's Corporation a Moody's Investors Service. Dolaďovanie ratingového hodnotenia. Nové oblasti ratingu v ponuke agentúry Standard & Poor's.