Vybrané ukazatele hospodářského a sociálního vývoje na území ČR od vzniku samostatného státu - Dubský, Stanislav
Index priemyselnej výroby bývalého Československa a Českej republiky. Výroba elektriny. Ťažba uhlia a výroba kamennouhoľného koksu a hnedouhoľných brikiet. Priemysel hutnícky. Zdravotníctvo. Kultúrne zariadenia.