Pomoc MMF Brazílii je nedostatočná týždenník Executive Intelligence Review o kríze - Bohušová, Katarína
Výťah zo série článkov týždenníka Executive Intelligence Review, ktoré už v novembri 1998 predpovedali krízu v Brazílii: Pôžička pre Brazíliu od MMF. Začiatky brazílskej finančnej krízy v januári 1999. Zlyhávajúca pomoc MMF a štátov G7. Hospodárska situácia Brazílie pred vypuknutím krízy. Únik kapitálu z krajiny. Nesúhlas politických síl Brazílie so šetriacimi opatreniami.