Praktický príklad na vyplnenie jednoduchšieho daňového priznania - Faiglová, Svetlana
Praktický príklad na vyplnenie daňového priznania pre daňovníkov dane z príjmov. Vzory vyplnených priznaní k dani z príjmov fyzických osôb. Výpočet základu dane. Tabuľky pomocných výpočtov. Výpočet dane.