Znenie zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov
Znenie zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších zákonov a zákona č. 60/1998 Z.z. Znenie zákona účinné do 31.12.1998. Vybrané ustanovenia zákona č. 173/1998 Z.z., ktoré nadobudli účinnosť 1. júla 1998.