Ľudské zdroje - rozvojový kapitál alebo nákladová zložka firmy - Lubelec, Libor
Funkcie ľudských zdrojov vo firme. Skúsenosti a poznatky vyspelých firiem z oblasti riadenia ľudských zdrojov. Hlavné rozdiely medzi schopnosťami úspešných a "prežívajúcich" firiem. Aktivity obsiahnuté v snahe firmy o rozvoj ľudských zdrojov. Úlohy manažmentu ľudských zdrojov.