Daňové priznanie a príjem zo zahraničia - Piršelová, Dagmar
Daňové priznanie fyzických osôb za rok 1998, ktorí majú príjmy zo zahraničia. Uvedenie príkladov, ktoré ilustrujú situácie, keď daňovníci mali okrem príjmov zo zdrojov na území SR aj príjmy zo zdrojov v zahraničí. Výpočet základu dane. Výpočet dane. Vzory vyplnenia tlačiva daňového priznania.