Výpočet dane z príjmov právnických osôb - Vanko, Jozef
Príklad prevodu účtovného hospodárskeho výsledku na daňový, výpočet dane z príjmov a jej rozúčtovanie k 31. 12. 1998. Štruktúra výpočtu dane z príjmu podľa činnosti. Výpočet splatnej dane podľa činnosti. Príklad uplatnenia odpočtu dane. Vzor priznania k dani z príjmov právnických osôb.