Spomalenie dynamiky slovenskej chémie cieľom do budúcna je získať odbytiská pre výrobky - Cinkovský, Peter
Pokles výroby a predaja v chemickom a farmaceutickom priemysle SR v roku 1998. Význam chemického a farmaceutického priemyslu pre slovenské hospodárstvo. Celosvetový pokles dopytu po chemických výrobkoch. Príčiny tohto vývoja. Investičné aktivity v chemickom a farmaceutickom priemysle za posledné tri roky. Vývoj zamestnanosti v slovenských chemických podnikoch.