Riziko a prijatie rozhodnutia získať úspech nie je len jednoduché, chce to pohnúť rozumom - Čunderlík, Dušan
Faktory podnikateľského rizika. Druhy podnikateľského rizika podľa jeho príčin. Členenie rizika rozhodovania v hospodárskej činnosti. Časové dimenzie rizika rozhodovania. Rozdiely medzi mierou a dosahom rizika. Základné zručnosti kvalifikovaného manažéra. Racionalita a situácie v rozhodovaní. Fázy rozhodovacieho procesu.