Duslo rokuje o vstupe zahraničného kapitálu - Vechter, Juraj
História chemického podniku Duslo, a.s. Šaľa. Hlavné chemické produkty vyrábané Duslom. Zachovanie rentability výroby. Niektoré ukazovatele od roku 1993. Zmena spôsobu privatizácie v roku 1995. Profil výroby priemyselných hnojív a antidegradantov. Investície Dusla do životného prostredia, vyučenia žiakov a prepravy výrobkov. Predbežné hospodárske výsledky Dusla za rok 1998. Rokovania o vstupe zahraničného kapitálu. Genéza privatizácie Dusla podľa podkladov z FNM SR.