Odpisy a optimalizácia cash flow - Jánoš, Daniel
Daňovo-finančná optimalizácia daňových odpisov. Účtovné a daňové odpisy. Optimalizácia cash flow. Vydelenie aspektov využitia optimalizácie cash flow a daňových odpisov. Ilustračný príklad.