Nebytové priestory a daň z bytov - Harušťáková, Iveta
Základné princípy daňového režimu nebytového priestoru v bytovom dome. Špecifikácia nebytového priestoru. Vlastnícke vzťahy a nebytový priestor. Daňové priznanie za nebytový priestor. Spôsoby vzniku nebytového priestoru.