Daňové kontroly podnikateľov vyžadujú zmenu - Burák, Emil
Nutnosť novej fundamentálnej koncepcie v daňovej legislatíve. Zmena ťažiskových daňových kontrol. Odklon od kontroly fyzických osôb ku kontrole právnických osôb. Trvalý dozor v ekonomických gigantoch štátu. Smerovanie ku kreatívnemu odhaľovaniu nepriznaných daňových príjmov. Špecializácie daňových kontrolórov. Skvalitňovanie školení daňových kontrolórov. Audit ľudských zdrojov a nové stimuly.