Organizačná štruktúra a kultúra - základný rámec riadenia ľudí v organizácii - Repková, Kvetoslava
Otázky štruktúry a kultúry organizácie. Vzájomná podmienenosť štruktúry a kultúry organizácie. Základný rámec tvorby organizačnej štruktúry. Typy organizačných štruktúr (mechanistická, organická). Pojem outsourcing a jeho význam. Kultúra organizácie. Typy organizačných kultúr. Analýza javov organizačnej kultúry.