Zákon č. .../1998 Z.z. zo 17. decembra 1998, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách (cestný zákon) v znení neskorších predpisov
Zákon NR SR č. .../1998 Z.z. zo 17. decembra 1998, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 135/1961 Zb. o pozemných komunikáciách (cestný zákon) v znení neskorších predpisov. Zákon je publikovaný v znení schválenom v NR SR ešte pred jeho zverejnením v Zbierke zákonov. Zákon nadobúda účinnosť 1. januára 1999. Dôvodová správa k novelizácii cestného zákona.