Slovenská pošta nahrádza letáky propagačnými zásielkami
Príloha č. 2 k opatreniu č. 302 PVSP. Zabezpečovanie dopravy propagačných zásielok, ktorú vykonáva Slovenská pošta, š.p. Typy propagačných zásielok. Zasielacie podmienky. Poskytované služby. Podávanie propagačných zásielok. Dodávanie propagačných zásielok. Cena na podanie. Reklamácie.