J. Stieranka: Chcem, aby sme sa viac zaoberali praním špinavých peňazí - Šporer, Peter
Rozhovor s J. Stierankom, riaditeľom Úradu finančnej polície. Charakteristika a úlohy finančnej polície. Snaha Ministerstva financií SR vytvoriť daňovú políciu. Spolupráca pracovníkov finančnej polície s vyšetrovateľmi. Povinnosť bánk hlásiť podozrivé bankové operácie finančnej polícii. Páchatelia ekonomickej kriminality využívajú malé skúsenosti rôznych inštitúcií a medzery v legislatíve.