Zahraniční investori potrebujú dlhodobú stabilitu Slovenska - Čikovský, Konštantín
Slovensko nevyhnutne potrebuje zvýšenie prílevu zahraničných investícií. Priame zahraničné investície v r. 1998. Vytvorenie priaznivých podmienok pre zahraničných investorov. Zvýhodnenie nových investorov hlavne v daňovej oblasti. Hodnotenie pracovnej sily na Slovensku.