Současnost a budoucnost rozvahového zachycení OTC opcí v bankách - Jílek, Josef
Súvahové účtovanie opcií v českom bankovom účtovníctve. Pri účtovaní opcií nieje doriešená problematika oceňovania. Účtovné prípady ukazujú účtovanie nakúpenej a predanej OTC menovej opcie amerického štýlu.