Amsterodamská smlouva - Knoblochová, Věra
Ciele Medzivládnej konferencie a ich odraz v Amsterdamskej zmluve. Európska únia a jej postavenie v rámci medzinárodného spoločenstva. Inštitucionálna reforma Európskej únie. Amsterdamská zmluva a zmeny v Európskej únii. Ciele Amsterdamskej zmluvy.