Společné kapitálové investice Ruska a zemí střední a východní Evropy - Levora, Josef
Snaha krajín strednej a východnej Európy o obnovu tradičných hospodárskych vzťahov s Ruskom. Dôvody nízkeho objemu priameho vývozu kapitálu do Ruska. Celkové objemy priamych zahraničných investícií v krajinách strednej a východnej Európy v rokoch 1989-1996.