Pri obsadzovaní pracovného miesta rozhodujú osobné vlastnosti, schopnosti a odbornosť - Topoľský, Štefan
Kritériá na výber najvhodnejšieho kandidáta na pozíciu predajcu. Tri skupiny charakterizujúce kandidáta - osobné vlastnosti, predajné schopnosti a odborné znalosti. Charakteristika jednotlivých skupín.