Podnikateľské subjekty na Slovensku už začínajú prejavovať záujem o tzv. rizikový kapitál - Griačová, Iveta
Rizikový kapitál (venture capital) ako jedna z najúčinnejších foriem ako naštartovať malé a stredné podnikanie. Charakteristika pojmu rizikový kapitál. Rizikový kapitál v Európe. Rozdiel medzi úlohou finančného (aj rizikový kapitál) a strategického investora. Situácia s rizikovým kapitálom na Slovensku. Odchod investora rizikového kapitálu z podniku.