Poradenstvo je stále nedocenené
Slovensko by sa ani v oblasti ľudských zdrojov nemalo uzatvárať. Definícia know-how podľa J. Necpala z personálno-poradenskej spoločnosti H.Neumann International. Slovenský trh personálneho poradenstva. Tri úrovne poradenskej činnosti. Potreba otvorenia sa Slovenska Európe.