Parlamentné voľby 1998 v SR - uskutočnená výzva - Stena, Ján
V dňoch 25-26.9. 1998 sa konali riadne parlamentné voľby na Slovensku. Verejná mienka a vývoj preferencií. Motívy volebného správania. Neúspech pokusu s delegatívnou demokraciou. Skupinové pozadie volebných rozhodnutí. Rozloženie voličov parlamentných strán z hľadiska socioprofesného zaradenia a vzdelania.