F. Szikhart o kríze slovenského bankového sektora Všeobecná úverová banka, a.s., Bratislava podala na MF a NBS projekt svojej reštrukturalizácie - Tkáč, Adam
Názory 1. viceprezidenta Všeobecnej úverovej banky (VÚB) Františka Szikharta na krízu bankového sektora Slovenska a jeho reštrukturalizáciu. Vlastný reštrukturalizačný projekt VÚB - návrhy na vyriešenie likvidity VÚB, zvýšenie kvality portfólia a zníženie prevádzkových nákladov banky.