Úleva pro nebohaté - Slováčková, Petra
Daňová reforma v Nemecku. Najväčší povojnový zásah do príjmovej stránky verejných financií. Dve fázy daňovej reformy. Rozdielne názory v hodnotení dopadu reformy na štátny rozpočet.