Už polovica úverových pohľadávok sa Všeobecnej úverovej banke načas nespláca - Kovalčík, Ján
Súčasná situácia bankového sektora na Slovensku. Situácia vo VÚB, ktorá úveruje vyše šesťtisíc organizácií. Celková výška klasifikovaných pohľadávok banky. Orientácia reštrukturalizačného programu VÚB. K riešeniu problémov slovenských bánk sú potrebné legislatívne zmeny.