Správa k návrhu Štátneho rozpočtu Slovenskej republiky na rok 1999
Základné ciele rozpočtovej politiky SR na rok 1999. Charakteristika vývoja ekonomiky SR v roku 1998. Makroekonomické rámce návrhu rozpočtu. Predpokladané príjmy a výdavky štátneho rozpočtu. Rezervy štátneho rozpočtu a použitie výnosov z lotérií. Parametre schodku rozpočtového hospodárenia. Podiely na výnosoch republikových daní. Rozpočtové dotácie obciam a verejnoprávnym inštitúciám. Zdravotné poistenie. Rozpočet Sociálnej poisťovne na rok 1999.