Štruktúra a predĺženie príležitostí
Nové príležitosti na podnikanie. Potenciál trhu. Podiely na trhu. Prieskum trhu. Kritériá investorov pre vstup do rizikového kapitálu. Realizácia príležitostí podnikateľov na podnikanie s najnižšími možnými nákladmi. Riadenie rizika. Podnikateľský zámer. Financovanie podnikania.