Exekútor a katastrálny úrad - Beneč, Štefan
Podľa 2 zák. č. 162/1995 Z.z. o katastri nehnuteľností a o zápise vlastníckych vzťahov k nehnuteľnostiam slúži kataster nehnuteľností ako informačný systém. Kompetencie exekútora vymedzuje zákon č. 233/1995 Z.z. o súdnych exekútoroch a exekučnej činnosti v znení a doplnení ďalších zákonov.