Dohody uzatvorené mimo pracovného pomeru - Jánoš, Daniel
Uzatváranie dohôd o pracovnej činnosti a dohôd o vykonaní práce. Povinnosti zamestnancov na základe uzavretých dohôd. Povinnosti zamestnávateľov. Výhody uzatvárania dohôd mimo pracovného pomeru. Dohoda o vykonaní práce. Forma a obsah dohôd. Dohoda o pracovnej činnosti. Dohody mimopracovného pomeru a platenie poistného. Dohody a daň z príjmov fyzických osôb. Vzory dohôd. Príklady z praxe.