Spoločnosť s ručením obmedzeným ako podnikateľský subjekt a zdanenie jej príjmov - Fekete, Imrich
Spoločnosť s ručením obmedzeným ako účastník obchodných vzťahov. Nadobudnutie nehnuteľnosti do vlastníctva spoločnosti. Vzor kúpnej zmluvy. Spoločnosť ako daňovník dane z príjmov právnických osôb. Predmet dane z príjmov spoločnosti. Základ dane z príjmov spoločnosti. Daňové priznanie spoločnosti. Platenie preddavkov na daň z príjmov. Ilustračné príklady.