Privatizace a neúplné kontrakty - Kapička, Marek
Pokračovanie článku z č. 11/1999. Dopad rozdielneho načasovania privatizačných krokov na fungovanie podniku a úloha ceny podniku pri privatizácii - model. Porovnanie dvoch schém: privatizácia predchádza reštrukturalizáciu, reštrukturalizácia predchádza privatizáciu.