Produkcia mlieka v EÚ
Kolísavé dodávky mlieka vo vyspelých krajinách. Príčiny vysokých nákladov na výrobu mlieka v krajinách EÚ. Typy výrobných subjektov mlieka. Krajiny s nízkymi nákladmi na výrobu mlieka.