Aký je súčasný systém gréckeho obchodu? - Sviteková, Dagmar
Najväčšie siete supermarketov v Grécku. Hypermarkety s podielom zahraničného kapitálu. Dovozový tovar z ostatných krajín. Malé predajne a ich problémy v konkurencii s nákupnými centrami. Spolupráca Grécka s Európskou úniou. Cenové relácie gréckych potravín.