Virtuálny obchod v praxi - Krajmerová, Eva
Definícia virtuálneho (elektronického) obchodu. História vzniku a spôsob predaja pri virtuálnom obchode. Virtuálne predajne na internete. Budovanie virtuálneho obchodného domu. Virtuálne nákupné karty. Virtuálne platobné systémy.