Nákup bez hotovosti - Tytykalová, Halka
Rozširovanie slovenského trhu s platobnými kartami. Zavádzanie EFT POS platobných terminálov (na bezhotovostný nákup platobnými kartami) v slovenských predajniach. Zriaďovacie a prevádzkové náklady EFT POS terminálov. Špecifiká petrokariet na úhradu tovaru na čerpacích staniciach. Skúsenosti a názory niektorých slovenských obchodných prevádzok s EFT POS terminálmi. Počty platobných kariet vydaných slovenskými bankami v druhom polroku 1998.