Stálica na kávovom nebi
Vznik a história spoločnosti Baliarne obchodu, a.s. Poprad. Zápasenie baliarní so zahraničnou konkurenciou. Postavenie Baliarní obchodu, a.s. Poprad na slovenskom trhu. Technológie na praženie a mletie kávy. Sortiment káv a čajov od spoločnosti Baliarne obchodu, a.s. Poprad. Produktové novinky.