Marketing a výroba môžu koexistovať - v prospech firmy i zákazníka - Chaľ, Ján
Konflikt medzi marketingom a výrobou v mnohých slovenských podnikoch. Je možná koexistencia marketingu a výroby? Dva prístupy riešenia dilemy - kompromisný (špecializácia) a synergický. Charakteristika prístupov. Príklad spoločnosti Vital, a.s. Žilina. Vnútorná a vonkajšia paralelnosť. Prínosy projektu Vital.