V rámci Podporného úverového programu získali malí a strední podnikatelia úvery v objeme vyše 2 mld. Sk - Oujezdská, Lena
Vývoj sektora malého a stredného podnikania (MSP) na Slovensku. Podiel MSP na zamestnanosti a na tvorbe HDP. K rozvoju MSP prispieva aj Národná agentúra pre rozvoj malého a stredného podnikania (NARMSP). Poradenská, informačná, vzdelávacia činnosť NARMSP. Vyhľadávanie kooperačných možností pomocou Subkontraktačnej burzy Slovenska. Databázy a internet. Podporné finančné programy.