Od teórie k praxi nemusí byť ďaleko
Pomoc medzinárodnej asociácie študentov obchodných a ekonomických škôl AIESEC pri nástupe študentov do praxe. Projekt Národné dni kariéry (National Carreer Days) organizovaný AIESEC-om. Podmienky zahraničnej odbornej praxe pre študentov. Akcia Dni príležitostí '99, organizovaná medzinárodným neziskovým združením na výmenu študentov VŠ s technickým zameraním IAESTE. Sprostredkovanie práce pre absolventov VŠ technického zamerania prostredníctvom katalógu firiem a databázy študentov. Výmena študentov na odbornú prax v réžii IAESTE.