Strategický management (Bludiště teorií versus praxe) - Vodáček, Leo
Konjunktúra strategického managementu. Orientácia v západných teóriách a diverzifikovaný rozvoj strategického managementu. Klasifikácia a konkretizácia prístupov strategického managementu. Doporučenia pre podnikovú prax.