Intelektuální kapitál a management znalostí
Základné myšlienkové systémy (koncepcia TQM-totálne riadenie kvality, reengineering a intelektuálny kapitál). Teoretické vymedzenie pojmu vedomostné aktíva. Koncepcia intelektuálneho kapitálu firmy. Tri formy intelektuálneho kapitálu. Prístup k intelektuálnemu kapitálu vo svete a v Európe.