Strojárstvo v Martine sa nachádza v hlbokej kríze - Hrúz, Juraj
Situácia v slovenských strojárskych podnikoch. Najhoršia je situácia v Martine, kde je strojárstvo v hlbokej kríze. Vytvorenie dcérskych spoločností, najväčšia je ZTS TEES Martinské strojárne, a.s. Martin. Základom výrobného programu spoločnosti sú traktory. Problém špeciálnej výroby. Potreba prehodnotenia brannej politiky. Budovanie a.s. Auto Martin pre potreby Volkswagenu. Obrat Martinských strojární.