Bratislavským letiskom prešlo vlani vyše 330-tisíc cestujúcich - Reiff, Miroslav
Vplyv konkurencie medzi bratislavským letiskom a letiskom vo Schwechate sa prejavil až začiatkom 90. rokov. Prudký rozvoj viedenského letiska. Po otvorení hraníc medzi Východom a Západom si vedenie viedenského letiska predsavzalo vytvoriť zo Schwechatu transferové letisko. Situácia na bratislavskom letisku - ceny leteniek, frekvencia a časová náročnosť letov.