Stratégia podpory vstupu zahraničných investícií do SR dokument, ktorý schválila vláda Slovenskej republiky na svojom zasadnutí 9. marca 1999
Jednotlivé body vládneho dokumentu na podporu vstupu priamych zahraničných investícií (ďalej len PZI): trh PZI, stanovenie cieľa podpory vstupu PZI do SR, sektorová orientácia podpory prílevu PZI, orientácia z hľadiska charakteru investorov vo výrobnej oblasti, regionálneho rozvoja a životného prostredia, nástroje a opatrenia na stimuláciu a usmerňovanie prílevu PZI.